Corendon Airlines ervaringen

Wat zijn de ervaringen over Corendon Dutch Airlines? Bij Corendon Dutch Airlines vinden wij de mening van onze passagiers, van u, ontzettend belangrijk. Aan de hand van uw beoordelingen, verkregen uit regelmatig gevoerde klantonderzoeken, zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van onze producten en dienstverlening optimaal blijft, of aangepast wordt, om u nóg beter van dienst te kunnen zijn. Een greep uit de Corendon Dutch Airlines beoordelingen:

“Positief verrast”

Vlucht verrassend goed. Zou met El Al gaan, door omstandigheden omgezet. Reizen veel, altijd lijndienst, maar nu positief verrast door Corendon. Vooral personeel erg prettig.

“Vlucht keurig op tijd”

Voor de allereerste keer vlogen wij, zusjes, met Corendon. Nu vlieg ik vrij veel met KLM en Transavia, altijd goed. Maar ook Corendon verdient een eervolle vermelding. Lieve meiden, aardig personeel, gastvrij, servicegericht, vriendelijke cockpitcrew die (vooral heen) veel informatie gaf. Vlucht keurig op tijd. Ga zo door, wij verheugen ons op een volgende vlucht met Corendon.

“Stralende stewardessen”

Ondanks vertragingen en een zeer lange dag, stralende stewardessen, steward en purser. Word je als passagier ondanks de tegenslag weer vrolijk van.

“Service uitmuntend”

De service aan boord was uitmuntend. Ondanks de enorme drukte op de vlucht bleven de stewardessen beleefd, vriendelijk en alles met een glimlach. Complimenten voor de hele behandeling.

“Voor herhaling vatbaar”

Het was een geweldige vlucht: CND 412, ondanks de door externe factoren ontstane vertraging. We werden uitstekend geïnformeerd over de ontstane vertraging, kregen voor de vertraging koffie of thee. De verzorging aan boord was prima. Alles buitengewoon goed. Voor herhaling vatbaar.”

Genoeg Corendon Dutch Airlines beoordelingen gezien?

Waarom verwent u uzelf niet met een heerlijke zonvakantie? Neem direct een kijkje op Corendon.nl en boek uw welverdiende vakantie!